Een betrouwbare indicator van topkwaliteit

Siemens Solution Partners zijn geselecteerde systeemintegrators met oplossingen die voldoen aan een wereldwijd uniforme standaard voor Siemens producten en diensten op het gebied van automatisering en aandrijftechniek.

Echte kwaliteit waarmee u succes boekt, daar staat het Siemens Solution Partner-programma voor. Siemens streeft naar kwaliteitsbevordering bij onze partners, om u daarmee een uniek concurrentievoordeel te verschaffen. Hiertoe concentreren we ons op twee essentiële aspecten: contractueel vastgelegde kwaliteitscriteria voor onze partners en optimale processen om onze partners de beste ondersteuning te kunnen bieden.

Het aantal Solution Partners is in de afgelopen twee jaar enorm gegroeid. Er zijn inmiddels meer dan 1100 gecertificeerde Solution Partners in meer dan 60 landen die geavanceerde maatoplossingen implementeren. Deze partners passen dagelijks hun gecertificeerde producten, systeemexpertise en uitstekende branchekennis toe, en daar profiteert u van, ongeacht de gestelde eisen.

De wereldwijde acceptatie van ons programma onderstreept het kwaliteitsniveau dat onze partners over de hele wereld realiseren. Dat niveau herkent u aan dit logo – de garantie voor kwaliteit.

De basis van ons aanbod en de maatoplossingen die onze Solution Partners voor u implementeren, wordt gevormd door: Totally Integrated Automation (TIA)